BEM Center: tökéletes lokáció az üzlethez és a kikapcsolódáshoz egyaránt

Kiváló közösségi közlekedési lehetőségeket kínál, kedvez az autósoknak, sőt, még Buda természeti és turisztikai értékeit is karnyújtásnyira hozza – a BEM Center lokációja mind az üzlet, mind a kikapcsolódás szempontjából tökéletes. Természeti és turisztikai értékeit is karnyújtásnyira hozza – a BEM Center loKiváló közösségi közlekedési lehetőségeket kínál, kedvez az autósoknak, sőt, még Buda természeti és turisztikai értékeit is karnyújtásnyira hozza – a BEM Center lokációja mind az üzlet, mind a kikapcsolódás szempontjából tökéletes.kációja mind az üzlet, mind a kikapcsolódás szempontjából tökéletes.

A következő két évben újjászületik az évtizedek óta pusztuló, üresen álló egykori Radetzky-laktanya, mégpedig szállodaként, illetve irodaházként. A Bem Center a Duna-parttól egy kőhajításnyira, Bel-Buda szívében egy olyan hotel-irodaház szinergiára alapuló épületegyüttes lesz, amelyben egymást erősítik majd a hotel és az irodaház lehetőségei: a kialakítás miatt a fizikailag és funkcionálisan integrált szolgáltatásokat a hotel vendégei és az irodaház bérlői egyaránt használhatják.

Miért lesz a flexibilisen kialakítható, “A” kategóriás irodák bérlői, illetve a hotel vendégei számára a Bem Center kiváló lokáció mind üzleti, mind turisztikai szempontból? Íme, az 5 legfőbb érvünk!

  1. Kiváló közösségi közlekedési lehetőségek

A Bem tér Bel-Buda szíve, így nem csoda, hogy a közösségi közlekedés szempontjából a környék egyik legjobban megközelíthető lokációja. Néhány száz méteren belül 5 villamosvonal található, és a 2-es metró is kényelmes sétatávolságon belül van. A Bem tér így Budapest vagy az agglomeráció bármely pontjáról érkezve ideális célállomás a közösségi közlekedést használóknak.

  1. Autóval is közel

Amennyiben valaki autóval érkezik a főváros közepébe, megkönnyíti a helyzetét, hogy a Bem tér mind a budai, mind a pesti oldallal kiváló autós kapcsolattal rendelkezik – például a rakpartok és a Margit híd közelségének köszönhetően. A parkolás pedig egyszerűbb nem is lehetne, hiszen a BEM Center saját parkolóházzal rendelkezik majd.

  1. Hív a Duna-part, a természet

Ígérkezzen is bármilyen nehéznek a munkanap, ha az ember a Duna-parti panorámában érkezik a munkahelyére egy rollerrel vagy kerékpárral, máris könnyebbnek tűnnek a tornyosuló feladatok. Nap közben vagy munka után pedig szinte karnyújtásnyira kínál kikapcsolódási lehetőséget a természet: a Margitsziget, vagy éppen a Millenáris parkja.

  1. Ahol a fontos döntések születnek

A Bem tér közvetlen környezetében számos irodaház, közintézmény és kormányzati épület található. Magyarország legfontosabb üzleti és közéleti döntései születnek itt, ebbe a vérkeringésbe kapcsolódik be szervesen a BEM Center is. A Külgazdasági és Külügyminisztérium, az Innovációs és Technológiai Minisztérium vagy éppen az Országház, a Kossuth tér is könnyen, gyorsan megközelíthető.

  1. Turizmus és kikapcsolódás

Budapest számos turisztikai és kikapcsolódási lehetőségét hozza közel a BEM Center. Egy kőhajításnyira van a történelmi várnegyed, és a pesti oldal legnyüzsgőbb része is. Sőt, az izgalmas élményekért el sem kell hagyni a BEM Center épületét, amely a tervek szerint prémium gasztro kínálattal – kávézóval, fine dining étteremmel, skybar-ral –, valamint fitnesz és medical centerrel várja majd látogatóit.

Forrás: bemcenter.hu