A lakásvásárlók mellett a bérlők körében is sikeres a BudaPart

A Property Market fejlesztésében megvalósuló BudaPart GATE építését a Studio’100 építésziroda tervei alapján végzi a Market Építő Zrt. A Lágymányosi-öböl partjától mindössze pár méterre található irodaház 11 emeleten, mintegy 20.000 négyzetméteren kínál irodát és egyéb szolgáltatásokat a leendő bérlőknek, és mindehhez a földszint mellett négy szinten mélygarázs is tartozik. A BudaPart első irodaházában több mint 700 négyzetméteren étterem, valamint 675 m2 kereskedelmi terület szupermarkettel várja majd a budaparti dolgozókat, lakókat és idelátogatókat.

A LEED GOLD minősítést célzó irodaépületben számos előremutató és környezettudatos megoldás található. A BudaPart GATE különleges, magas energiahatékonyságú homlokzatának köszönhetően az üveg hőátbocsátása rendkívül alacsony, miközben az egész épületben ideális benapozottság biztosított. A dolgozókat reprezentatív recepció, az irodákban pedig az átlagosnál nagyobb, 2,85 méter belmagasság fogadja, amelyekhez teakonyha és vizesblokk is tartozik.

A BudaPart GATE több mint irodaépület: a dolgozók valóban komplex szolgáltatásmixet nyújtó városnegyedben tölthetik a hétköznapjaikat, ahol minden, a XXI. század igényeinek megfelelő rekreációs lehetőség adott lesz számukra, valamint az épületben több mint 100, a Kopaszi-gát látogatói számára is elérhető teremgarázs férőhely is kialakításra kerül. A teljes első fázis átadásakor 2020-ban a Kopaszi-gát szolgáltatásai kiegészülnek a tervek szerint pékséggel, szépségszalonnal, borkereskedéssel, fagylaltozóval, mobil szolgáltatóval, kávézóval, fitneszteremmel és gyógyszertárral is.

A megfelelő iroda kiválasztásánál az Y és a Z generáció igényei egyre markánsabb szerepet kapnak a piacon. A BudaPart GATE minden korosztály számára vonzó, minőségi környezetet kínál az egyedülálló vízparti elhelyezkedésnek, a szolgáltatások széles tárházának, valamint az urbánus életérzésnek köszönhetően. Az a tény, hogy első irodaházunk, az épülő MOL Campus-szal szemben már az átadás előtt ilyen magas bérbeadottságot ért el, jól mutatja a BudaPart városnegyed sikerét nemcsak a lakásvásárlók, hanem a dolgozóik számára XXI. századi munkakörnyezetet kereső vállalatok körében is” – mondta el Dr. Árendás Gergely, a fejlesztő Property Market ügyvezetője.

A városnegyed első, újgenerációs irodaházának bérlői között megtalálható a DBH Serviced Office 2500 m2 bérelt területtel, de emellett a Melódin, az Atradius Magyarország, a Sió ECKES és a Semcon Hungary is a BudaPart GATE-et találták a legideálisabb választásnak munkatársaik számára.

A BudaPart fejlesztés a terveknek megfelelő ütemben halad: 2021-ben már átadásra kerül a BudaPart CITY irodaház, valamint a BudaPart Otthonok ’E’ lakóépület is.  A városnegyedben a beruházás végére 15 lakó- és 13 irodaház, valamint egy hotel valósulhat meg.

Forrás: budapart.hu