Közép-kelet-európa legjobb lakóingatlan fejlesztése a budapart

A Construction & Investment Journal HOF (Hall of Fame) Awards 2020 versenyen a legjobb közép-kelet-európai lakóingatlan fejlesztéssé (Best of the Best Residential Development) választották a Property Market Kft. fejlesztésében megvalósuló BudaPart projektet. A kategória nyertesét online webinár keretein belül hirdették ki május 26-án.

A tavalyi CIJ Awards Hungary 2019-en a BudaPart az első két átadott lakóépületével elnyerte a „Legjobb lakóingatlan fejlesztés” (Best Residential Development) díjat, ezért ebben a kategóriában a Property Market képviselhette hazánkat a régió legrangosabb szakmai megmérettetésén.

Az idén ötödik alkalommal megrendezett nemzetközi HOF Awards-on Csehország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Magyarország legjobb ingatlanpiaci vállalkozásai versengenek egymással. Anyavállalatunk, a Market Építő Zrt. kivitelezésében megvalósuló BudaPartot a térség öt nyertes projektje közül ítélték a legjobbnak a régió vezető ingatlanpiaci szakértői és a CIJ szaklap olvasói.

„A ’Best of the Best’ cím különösen megtisztelő számunkra, amivel a Közép-Kelet-Európa egyik legrangosabb ingatlanpiaci szakmai díját kaptuk meg. A nemzetközi elismerés is azt bizonyítja, hogy amellett, hogy kiemelkedő minőségű épületeket hozunk létre, a BudaParton európai színvonalban is egyedülálló városnegyedet fejlesztünk, ahol a kialakuló élettér az itt élőket, az irodaházakban dolgozókat és az üzlettulajdonosokat is kivételessé teszi” – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

A BudaPart városnegyed fejlesztése és a Property Market további ingatlanfejlesztési projektjeinek elindítása folyamatos. Az első két épületet követően 2020-ban megnyitotta kapuit az első, BudaPart GATE elnevezésű irodaház, hamarosan pedig további lakóépületekbe költözhetnek be a lakók, emellett további három épület áll építés alatt.

Forrás: budapart.hu